21 Aralık 2013 Cumartesi

Yumurta Sünger

0216-592-18-85
Akustik Yumurta Sünger | Yanmaz Yumurta Süngerler | Renkli Yumurta Sünger Modelleri ve Özellikleri   ( 2013  Y.S  Ürün Gamı )                                                   
Andazit Gri Renkli Yumurta Sünger
Açık Gri Renkli Yumurta Sünger
Bordo Renkli Yumurta Sünger
Turuncu Renkli Yumurta Sünger
Renkli Yumurta Süngerler
Siyah Antrazit Gri Yumurta SüngerYumurta Sünger ÇeşitleriYumurta Sünger TürleriRenkli Akustik Yumurta SüngerYanmaz Akustik  Yumurta Sünger
Akustik Yumurta Sünger Ürün Tanımı: Mükemmel ses yutma (Tutma ) özelliği sayesinde ortamdaki sesin, dengeli biçimde emilmesini sağlar. Küf tutmaz nemden etkilenmez. Ortamdaki akustiği sağlayarak yankılanmayı engeller.Özel Fırınlarda yüksek derecelerde reaksiyondan geçirilerek yanmazlık formu kazandırılın bu ürün, ayrıca dış yüzeyine ince homojen filim tabakası kaplanarak yağ çekme ( motor dairelerinde idealdir.)özelliği ortadan kaldırılmıştır.Bu Sayede makine içine rahatlıkla kullanılabilmektedir.Ürünlerimiz Standart Andazit Gri ( Siyahımsı Koyu Gri ) Olarak Üretilip depolarımızda stok edilmektedir. Talep Doğrultusunda İstenilen Renkte Üretimi Yapılabilmektedir. (Renkli Yumurta Sünger İmalatımız  Minimum 50 M² ve Üzeri İçin Geçerlidir.)  Yumurta Sünger Üretim Ebadlarımız : 100 cm x 100 cm Kalınlık : 4 - 5 - 6 - 7 cm 'dir. STOKDA : 4 CM VAR
Uygulama İçin Gerekenler : Rulo, Maket Bıçağı, Spatula, Kova, Kontak Sünger Yapıştıcısı ve Sünger, Maske, Gözlük, Metre, Terazi.

YUMURTA SÜNGER UYGULAMA RESİMLERİ   ( Dilerseniz Kendinizde Çerçevesiz Olarak Direk Yüzeye Basitçe Uygulayabilirsiniz. )
Akustik Yumurta Sünger Uygulamasi Tasarım İçin  Profesyonel Mimar Olamıza Gerek Yok - Renkleri Karıştırın, Hem Yakıştırın Hem Kendi Stilinizi Oluşturun.
Akustik Yumurta Sünger UygulamalariUygulama : 
Yumurta Süngere Rulo İle Kontak Yapıştırıcı Sür, Sonra Ölçerek Terazisinde Duvara Bastırarak Yapıştırın. Bu kadar !
Akustik Yumurta Sünger Kataloğu
Akustik Yumurta Sünger Özelliği : 60-90 kg/m³ Yoğunluğa Sahiptir.İstenidiğinde Kendinden Yapışkanlı ve Yanmaz Olarak Üretilmekdir
Akustik Yumurta Sünger Kullanım Alanları : Tekneler, Yat Motorları, Makine Daireleri, Jeneratör Kabinleri, ve Kısacası Ses Yutum Değeri Çok Fazla Olduğundan,  Akustik Ses Yalıtımınına İhtiyaç Duyulan Her Alanda İdeal Bir İzolasyon Malzemesi Olarak Kullanılmaktadır.Bar, Disko, Eğlence Merkezi, Otel, Kamu Binaları, Hastaneler, Toplantı Salonları, Evler, İş Yerleri, Terminaller, Spor Salonları, Düğün Salonları,Ofisler, Konferans Salonları Gibi Çoklu Gürültülerin Sönümlemesinde İdeal Çözüm Ortağınız Olacak Ek Ürülerden Biridir  Yumurta Sünger.
RENKLİ YUMURTA SÜNGERLER
Krem Yumurta Sünger
Açık Mavi Yumurta Sünger
Pembe Yumurta Sünger
Mor Yumurta Sünger
Andazit Gri Yumurta Sünger
MAKİNA DAİRELERİNDEKİ GÜRÜLTÜLERDEN KURTULUN. SES YALITIM SÜNGERLERİ İLE ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OLALIM.
Yanmaz Yumurta Sünger UygulamasıMakine Dairesi Ses Yalıtımı
Satış Sonrası Montaj İçin Ücretli Usta Desteği Vermekteyiz  İletişim : 0216 592 18 84 Pbx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder