21 Aralık 2013 Cumartesi

LABİRENT SÜNGER ( Special Sünger )

0216-592-18-85
Labirent Forumlu Akustik Sünger | Yanmaz Labirent Akustik Sünger | Kendinden Yapışkanlı Viyol - Basotect - Sünger
Labirent akustik sunger 014Labirent akustik sunger 010Labirent akustik sunger 013Labirent akustik sunger 008
Labirent akustik sunger 006Labirent akustik sunger 012Labirent akustik sunger 011LABİRENT SÜNGER
LABİRENT SÜNGER
Viyol - Bastect - Yanmaz Labirent Süngerin Genel Tanımı : Günümüzde gelişen nüfusla beraber, ortak yaşam alanlarının artması ses izolasyonu ihtiyacını önemli hale getirmiştir. Bu sebeple, yeni yapılan her yapıda gürültü seviyesini kontrol altına almadan hareket etmek mümkün değildir.Avrupa'nın bir numaralı sünger üreticisi Recticel'in Türkiye ve Orta Doğu pazarına hizmet veren fabrikası Senafoam, Recticel'in global pazarda sunduğu akustik çözümleri kendi tecrübesi ile birleştirerek, kalitesi ve geniş ürün gamı ile tercih edilen bir tedarikçi konumuna ulaşmıştır.Recticel'in Belçika'da 4000 m² kapalı alanda 120 mühendis ile çalıştığı Ar-Ge Merkezi'nde (International Development Center) uluslararası standartlarda her türlü ses yutum ve ses iletim kaybı ölçümleri yapılabilmektedir.
Firend ( Labirent ) 
Senafoam'un uluslararası standartlara uygun ürettiği, yanmazlığın önemli olduğu alanlarda akustik çözüm sağlayan sünger ürünüdür. Firend; yanmazlıkta BS476:class 0 ve Unı 9175:2008 M1 sertifikalarına sahiptir. Frekans değerlerine göre akustik test sonuçları için lütfen firmamızla iletişime geçiniz.
Firend ( Labirent ) Yanmaz Akustik Sünger; havalandırma kanallarında, mekanik dairelerde, jeneratör, kompresör kabinlerinde, kısacası ses yalıtımı gereken her noktada; disko, restoran, sinema, konser, toplantı salonları gibi akustik çözüm gereken alanlarda; havaalanı, devlet binaları gibi kalabalık ortamlarda gürültü ve yankının kontrol altına alınması gereken durumlarda kullanılmaktadır.Yutum kabiliyetini arttırmak için yumurta, labirent, spesiyal vs. profillerde üretilebilen Firend; ses iletim kaybını (transmission loss) sağlamak amacıyla, ses iletimi engelleyici EPDM ağır bariyerler ile lamine edilebilmektedir.
Special akustik sunger

Kullanım Alanları : 
Ses Yalıtımı ve İzolasyonuna İhtiyaç DuyulanOfislerde piramit sünger, Restaurantlarda piramit sünger, Ses kayıt stüdyolarında piramit sünger, Discolarda piramit sünger, Atış poliganlarında piramit sünger, Tv stüdyolarında piramit sünger, Kontrol kulelerinde piramit sünger, Havaalanlarında ve bir çok mekanda ses yalıtımını ve akustiği düzenlemek için piramit sünger kullanılabilir.Özellikle iç mekanların akustik düzenlemeleri için kullanılır. Ses kayıt stüdyolarında piramit sünger, Açık plan ofislerde piramit sünger, Lokantalarda piramit sünger, Disko ve barlarda piramit sünger, Televizyon stüdyolarında piramit sünger.Piramid Sünger, Genel Bir Ses İzolasyon Ürünüdür.

Akustik Labirent - Piramit Sünger Uygulamaları 
Labirent akustik sunger 002Labirent akustik sunger 001Labirent akustik sunger 003Labirent akustik sunger 004
Labirent akustik sunger 005Labirent akustik sunger 018Labirent akustik sunger 013Labirent akustik sunger 020
Labirent akustik sunger 022Labirent akustik sunger 023Labirent akustik sunger 024Labirent akustik sunger 021
Labirent akustik sunger 017Labirent akustik sunger 016Labirent akustik sunger 015Labirent akustik sunger 006
Akustik Special Sünger ( Labirent Sünger ) Siparişleriniz İçin İletişim : 0216 592 18 84 G.s.m : 0532 452 26 74

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder